Novi BMW X4 M40i dobija M Performance i AC Schnitzer delove

Više slika

Više slika

Kompanija BMW osigurala je da njena druga generacija X4 modela bude bolja od prethodne, u gotovo svakoj mogućoj kategoriji...

Novi X4 je daleko prostraniji i teži manje za 50 kg od svog prethodnika, poseduje sportski i redizajniran enterijer, daleko više tehnologije u enterijeru, zajedno sa nešto moćnijim izgledom za koji je zadužena veća prednja maska, agresivnije stilizovana štop svetla i 3D dizajn svih površina.

Naravno, svi zainteresovani kupci ne moraju se zadovoljiti „samo“ time. Uzmimo ovaj X4 M40i model kao primer, a on je predstavljen u glavnom predstavništvu kompanije BMW u Dubaiju. Ova mašina opremljena je M Performance karbonskim zatvaračima retrovizora i prednjim nalepnicama, kao i AC Schnitzer zadnjim krilom i prednjim spojlerom.

Na svu sreću, pošto je ovo M40i varijanta, termin manekena, nikako mu ne može biti pripisan. Ispod haube nalazi se turbo trolitarac sa šest cilindara u ravni, dobar za 355 ks i 500 Nm obrtnog momenta, što omogućuje automobilu da ubrza od nule do stotke za svega 4,8 sekundi. M40i već dolazi sa varijabilnim sportskim upravljanjem, M sport vešanjem i M Sport kočionim sistemom, između ostalog.

Što se tiče enterijera, za ovaj model vezano, ne postoji bilo kakvih specijalnih modifikacija koje možemo videti. Unutra su kožna sedišta, kontrastni šavovi i nešto što igzleda kao karbonski finiš na kontrolnoj tabli i panelima vrata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group