Sveža krv je upumpana u Audi S3

Više slika

Više slika

Kompanija ABT je unela novi život u Audi S3 sedan.

Svi ljudi koji su kupili Audi S3 limuzinu i sada se svim silama trude da ga zamene zbog nedavno izašlog modela RS3 sedan, možda ipak žele da preinače svoju odluku, jer tjuning brend ABT Sportsline dolazi sa rešenjem u vidu automobila koji je mnogo moćniji od RS modela, poseduje ECU motorno podešavanje i novi izduvni sistem, specijalno prilagođenim dvolitarskom četvorocilindrašu.

Nakon završenog posla, Audi S3 sedan je sposoban da obezbedi 394 ks i 500 Nm obrtnog momenta, što znači da mu je konjaža jednaka novom RS3 sedanu, dok je obrtni momenat veći za 20 Nm. Nije objavljeno koliko ovaj višak utiče na sprint od 0 do 100 km/h, ali regularnom RS3 je potrebno samo 4,1 sekunde da ga kompletira.

ABT u svojoj ponudi takođe ima i blago ograničene verzije istog motora, koji točkovima isporučuju 365 ks i 480 Nm obrtnog momenta.

Kao dodatak, automobil može biti obezbeđen prednjim i zadnjim rolbarovima, umecima opruga, ulaznim svetlima i nekoliko različitih vrsta obrazaca felni, koje variraju od 18 do 20 inča u prečniku i prevučene su Dunlop ili Continental gumama visokih performansi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group