Nova BMW serija 7 na novim točkovima

Više slika

Više slika

Dok većina vlasnika obično bira nešto što dolazi iz brojnih opcija kompanije BMW namenjenih G11 točkovima serije 7, određeni ljudi idu u drugom pravcu.

Ovaj crni BMW serije 7 na zemlji drže točkovi marke Forgiato Quattresimo, koje smo uglavnom viđali na delikatno nabudženim modelima i velikim terenskim vozilima. Činjenica da bembara serije 7 poseduje upravo ovu marku felni, predstavlja primer koji se veoma retko susreće.

Quattresimo točkovi se kreiraju od jednodelnog i ojačanog aluminijuma, mogu biti naručeni u raznovrsnim opcijama krakova i dizajna. Po pitanju finiša takođe postoji obilje opcija za prilagođavanje, kao što su karbonske legure, polirani aluminijum, ili kao u ovom slučaju crni krakovi sa zlatnom usmom, koji se savršeno uklapaju sa zlatnim finišom mreže hladnjaka.

BMW možda neće izgledati ni blizu toliko elegantno ili sportski kao što bi to bio sa kompletom točkova marke Alpina ili m Sport, ali, ako je pažnja ono za čim težite, Quattresimos je pravi izbor za vas, posebno ako se ostatak automobila uklapa na neki način.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group