Nissan otkriva Midnight edicije Frontier -Titan i Titan XD modela

Više slika

Više slika

Japanski brend Nissan proslavlja nedavno pomračenje sunca, kreirajući tri nove Midnight edicije...

Spremna da nastupi na tržištu ove jeseni, nova Midnight edicija bazirana je na modelima Frontier, Titan i Titan XD.

Prethodnih šest modela iz Mindight edicije došlo je u crnoj, beloj ili crvenoj boji, zajedno sa crnim točkovima od 17 inča, na jedinicama Sentra SR i Rogue, osamnaestoinčnim felnama na modelima Altima SR, dok su Maxima SR, Murano i Pathfinder Midnight Edition posedovali točkove od 20". Dodatno, ova fantastična šestorka uključuje i crne poklopce retrovizora i selekciju finiša u istoj boji, uključujući spojlere, krovnu konstrukciju i prednje zaštitne elemente na terenskim vozilima.

Sada, započevši sa modelima Titan, kompanija je kreirala kamionete opremljene zatamnjenim farovima, crnom prednjom maskom i crnim tekstilnim materijalima u enterijeru. Modeli iz ove linije dolaze sa crnim bočnim trakama, crnim staklima i dvadesetoinčnim felnama sa crnim finišima. Boje karoserije nastavljaju se sa branicima, koji dolaze kao standard, a ovi pikap modeli mogu biti poručeni u Magnetik Black, Gun  Metallic ili Pearl White bojama.

Svi vozači koji tragaju za enterijernim promenama, biće veoma razočarani jer automobil dolazi sa identičnom putničkom kabinom koja krasi i standardni model, ali u ovom slučaju može biti opremljena sa opcionim Midnight Edition patosnicama.

Ovaj paket će biti dostupan na Titan Crew Cab SV i SL modelima, koji dolaze sa zadnjom vučom ili pogonom na sva četiri točka. Priča je ista sa Titan XD linijom, ali je paket limitiran na opremanje pikap modela petolitarskim Cummins V8 dizel motorima, koji razvijaju 310 ks i 751 Nm obrtnog momenta.

Frontier Midnight edicija uglavnom je identična i poseduje boju karoserije na branicima, crnu masku hladnjaka i aluminijumske točkove od 18 inča sa crnim točkovima. Ostale istaknute karakteristike predstavljaju zatamnjena stakla, crni bočni pragovi i crne oznake modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group