Zaprepašćujuće modifikovani Mercedes-Benz SL350

Više slika

Više slika

2004 Mercedes-Benz SL350 je možda bio veoma lep automobil u svoje vreme, ali je sada preterano dosadan, šablonski i neinspirativan...

Na svu sreću, jedan vlasnik ovog modela iz Velike Britanije odlučio je da preduzme nešto po ovom pitanju i osigura da njegov model postane potpuno drugačiji. Definitivno je u tome uspeo, ali ostaje pitanje da li postoji još neko na ovom svetu ko je zaiteresovan za njega i ovakav stil.

Ovaj Mercedes je trenutno listovan za prodaju na eBay-u, a u vreme pisanja ovog članka, ponude su dostigle 4.000 funti. Nadamo se samo da je svaka ponuda data kao šala, a ukoliko nije, onda možemo izgubiti veru u ljude.

Prodavac u opisu vozila tvrdi da gde god ode privlači pažnju i da se za njim svuda glave okreću. Hiljade funti je dato na ovaj model, kako bi dobio izgled koji sada poseduje. Četiri nove gume takođe su postale deo opreme, zajedno sa veoma skupim alu felnama. Pored užasne gramatike, pisani opis nudi samo naglasak na sve užasavajuće modifikacije koje su kompletno uništile ovaj model.

Gledano sa preda, možemo primetiti da automobil poseduje ništa manje nego šest hromiranih usisnika vazduha na haubi. Štaviše, hrom je postavljen svuda na prednjem delu karoserije i uparen je sa dve oznake nemačkog brenda, dok se takođe nalazi i na prednjem spliteru.

Na nesreću, stvari ne postaju nimalo bolje. Pored pomenutih alu felni, ovaj SL350 dolazi sa opsegom hromiranih akcenata i velikim oznakama Mercedes-Benz na vratima i krilima. Ovo je možda delovalo kao pametan način osiguravanja da vozač ne zaboravi u kom se modelu nalazi.

Ne samo da eksterijer ovog automobila deluje potpuno neprivlačno, već mu je i putnička kabina podjednako katastrofalna, sa krem kožnim presvlakama, lažnim hromiranim meračima i nemačkom zastavom na upravljaču.

Po pitanju mehanike, oglas ništa ne govori, osim da je automobil prešao preko 130.000 kilometara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group