Neverovatna transformacija klasičnog Toyota Celica modela

Toyota Celica je bio najpopularniji kompakt automobil japanskog proizvođača i jedan primerak ove legendarne serije nedavno je dobio sve prednosti restauracije i tjuning projekta kompanije Malaysia...

Ovaj posebni Celica model potpuno je restauriran od strane ovog tjuning brenda, koji se očigledno nije bojao da primeni originalni dizajn na njemu, promeni ga u korenu i kreira nešto što delimično deluje kao sportski automobil, a delimično kao američki maslkar.

Ovaj Toyota automobil svoj život je startovao kao svetlo narandžasti primerak i prva stvar koja je na njemu urađena jeste uklanjanje motora i pružanje svežeg izgleda automobilu crnom metalik bojom, inicijalno čineći da izgleda daleko agresivnije. Pojedine promene su takođe kreirane i na karoseriji, uključujući uklapanje nešto masivnijih prednjih i zadnjih rubova, spojlera u nastavku branika i potpuno novu prednju stranu na kojoj više nema standardnih farova i sada se tu nalazi prednja maska pune širine sa LED svetlima u pozadini i pomoćnim farovima smeštenim ispod.

Brojne druge promene kreirane su na različitim delovima, tako da, na primer, ova Celica sada stoji na kompletu četvorokrakih točkova, originalne ručke na vratima su sklonjene kreirajući čistiji dizajn, dok je komplet velikih kočnica jasno vidljiv iza felni.

Brojne promene prisutne su i u enterijernom delu automobila, gde je originalnu crnu kožu i crne plastične umetke širom sedišta i kontrolne table, zamenio novi komplet sedišta obloženih u narandžastoj koži i alkantari. Sportski automobil takođe poseduje i svetlo narandžaste kožne segmente širom kontrolne table, dok su ostale enterijerne komponente finiširane u svežoj crnoj koži.

Konačno, originalna ravna četvorocilindrična jedinica sa 2,2 litara zapremine i sa unutrašnjim sagorevanjem, potpuno je modernizovana i nadograđena.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group