Neverovatna restauracija Mercedesa starog 32 godine

Mnogi od nas poseduju automobile koji su stari i po nekoliko decenija i od kojih ne želimo da se oprostimo...

Čudna stvar kod automobila je ta što se za njih možemo vezati kao i za osobe. Ako smo nasledili automobil od neke drage osobe, ili ako posedujemo auto u koji smo prvi put seli kao vozači pre 30 godina, onda je jako teško predati ključeve nekom druogom, ili još gore, odvesti takav automobil na otpad.

Zato ljudi obično u garažama i na parkinzima čuvaju ovakve automobile sa nadom da ih jednog dana mogu restaurirati i vratiti im stari sjaj. Iako je za to potrebno mlao ulaganja i truda, takvi poduhvati su i te kako mogući, a ovaj klip će vam to i dokazati.

Mercedes star 32 godine, dugo nije vožen i veći deo svog vremena proveo je izložen suncu i vremenskim uslivma. Njegova boja potpouno je izbledela i imala je ogrebotine koje su naizgled bile nepopravljive.

Međutim, samo jedno profesionalno poliranje i pranje dovelo je do toga da ovaj auto zasija kao da je izašao iz fabrike. Pogledajte video i verujte nam da ćete dobiti želju da istog momenta odete da polirate vašeg oldtajmera.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group