Neverovatni projekat potpuno belog BMW M3 modela

Više slika

Više slika

Bavarci su možda rezervisali svoju tvrdokornu GTS oznaku za modele M4, ali je jedan vlasnik M3 modela poželeo da dobije deo kolača...

On je započeo rad na teško modifikovanom M3 automobilu koji svoju inspiraciju duguje modelu M4 GTS. Kao što je uvek slučaj sa sličnim projektima, većina modifikacija cilja ka tome da popravi dizajn eksterijera i enterijera ovog sedan modela performansi, a promene startuju sa OEM haubom preuzetom direktno sa GTS automobila.

Izgledajući daleko brutalnije od standardne haube, ovaj dodatak se uklapa sa petoro vrata savršeno i potpuno je kompletiran GTS replikom prednjeg spojlera kreiranog ugljeničnim vlaknima.

Automobil je postavljen na komplet HRE R101 ultralaganih točkova koji mere 20x10 sa prednje i 20x12 sa zadnje strane, finiširane u metalik beloj boji. Postavljanje belih točkova na automobil bele boje ne može biti viđeno često, ali u ovom slučaju, rezultat izgleda iznenađujuće dobro, makar u našim očima.

Druge vizuelne modifikacije uključuju ofarbana klešta kočnica, karbonska vlakna na zadnjem difuzoru i poklopcu spojlera, a što se tiče BMW Performance delova u enterijeru, uključuju novi upravljački sistem, alkantaru na šaltheblu, prednjim patosnicama i naslonima za ruke. Takođe, urađena su manja tjuniranja po pitanju performasi - dodat je novi izduvni sistem od 102 mm, ECU fleš tjuning i BMC performans filteri vazduha.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group