Nemački tjuner kreira Bentley Mulsanne kupe varijantu

Više slika

Više slika

Projekti dodavanja novih felni, promena boje, ojačavanje komponenti ili fino štelovanje motora, predstavljaju uobičajene postupke svih regularnih tjunig procesa...

Kada se radi o karoserijama, mnogobrojni tjuneri ne žele da se upuštaju u redizajniranje njihovih konstrukcija ili potpunu promenu oblika i stila automobila. Posebno kada se radi o velikim proizvođačima. Međutim, uz zeleno svetlo kompanije i na zahtev vlasnika njenih automobila, postajemo svedoci veoma interesantnih konverzija koje su kompletirane neverovatnim veštinama.  

Nemačka tjuning kompanija Mcchip-DKR trenutno se nalazi u procesu izgradnje unikatnog Bentley Mulsanne kupe automobila. Glasine o Mulsanne Coupe modelu kruže godinama unazad, ali do sada projekat nije uspeo da se materalizuje i deluje kao potpuno neverovatna mogućnost u skorijoj budućnosti.

Aminovan od strane kompanije Bentley, projekat izgradnje ovakvog vozila Mcchip-DKR kompanije pretvorio je odavno isčekivanu ideju Mulsanne Coupe modela u realnost. Kao što možete zamisliti, ovakav projekat nije lak i tjuning kompanija se maksimalno fokusirala na redizajniranje krovne konstrukcije automobila.

Kako bi ovo izveli, inžinjeri kompanije koristili su karbonska vlakna ekstenzivno, dok su takođe stvorili i novu aluminijumsku konstrukciju C stubova i sekcija karoserije na kojima su bila zadnja vrata.

Svako bi mogao da se raspravlja o tome da li ovakav tip Bentley Mulsanne vozila ima bilo kakvog smisla sada, više nego pre, ali je jasno da je nekada kompanija Bentey bila prilično kratkovida kada se u obzir uzmu ovakvi automobili i prodaja koju bi mogli da ukradu modelima Continental. Međutim, sa novim Continental automobilom, sada sportskim više nego ikada u istoriji, britanski proizvođač automobila poseduje priliku da se ugleda na ovaj projekat, kreira savršeni spoj luksuza i vozačkog komfora, iznad svega ostalog i konačno kreira svoju liniju Mulsanne Coupe modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group