Nemački tjuner kreira Bentley Mulsanne kupe varijantu

Projekti dodavanja novih felni, promena boje, ojačavanje komponenti ili fino štelovanje motora, predstavljaju uobičajene postupke svih regularnih tjunig procesa...

Kada se radi o karoserijama, mnogobrojni tjuneri ne žele da se upuštaju u redizajniranje njihovih konstrukcija ili potpunu promenu oblika i stila automobila. Posebno kada se radi o velikim proizvođačima. Međutim, uz zeleno svetlo kompanije i na zahtev vlasnika njenih automobila, postajemo svedoci veoma interesantnih konverzija koje su kompletirane neverovatnim veštinama.  

Nemačka tjuning kompanija Mcchip-DKR trenutno se nalazi u procesu izgradnje unikatnog Bentley Mulsanne kupe automobila. Glasine o Mulsanne Coupe modelu kruže godinama unazad, ali do sada projekat nije uspeo da se materalizuje i deluje kao potpuno neverovatna mogućnost u skorijoj budućnosti.

Aminovan od strane kompanije Bentley, projekat izgradnje ovakvog vozila Mcchip-DKR kompanije pretvorio je odavno isčekivanu ideju Mulsanne Coupe modela u realnost. Kao što možete zamisliti, ovakav projekat nije lak i tjuning kompanija se maksimalno fokusirala na redizajniranje krovne konstrukcije automobila.

Kako bi ovo izveli, inžinjeri kompanije koristili su karbonska vlakna ekstenzivno, dok su takođe stvorili i novu aluminijumsku konstrukciju C stubova i sekcija karoserije na kojima su bila zadnja vrata.

Svako bi mogao da se raspravlja o tome da li ovakav tip Bentley Mulsanne vozila ima bilo kakvog smisla sada, više nego pre, ali je jasno da je nekada kompanija Bentey bila prilično kratkovida kada se u obzir uzmu ovakvi automobili i prodaja koju bi mogli da ukradu modelima Continental. Međutim, sa novim Continental automobilom, sada sportskim više nego ikada u istoriji, britanski proizvođač automobila poseduje priliku da se ugleda na ovaj projekat, kreira savršeni spoj luksuza i vozačkog komfora, iznad svega ostalog i konačno kreira svoju liniju Mulsanne Coupe modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group