Nemački tjuner AC Schnitzer predstavlja novi model za policiju ove zemlje

Kompanija AC Schnitzer primenila je svoju magiju na specijalnom BMW i4 M50 modelu namenjenom za 'Tjunirajte! Bezbedno!' kampanju u Nemačkoj...

Ovaj bavarski automobil potpuno je prekriven Polizei liverijom i opremljen je brojnim poboljšanjima koja mu dodatno pomažu da se razlikuje od regularnih i4 jedinica. Ove promene počinju na prednjem delu, gde je nemački tjuner postavio novi prednji spojler i spliter, zajedno sa suptilnim zakrilcima na svakoj strani branika. Promene se nastavljaju sa manjim krovnim spojlerom, suptilnim zadnjim krilom kreiranim od ultra-laganih ugljeničnih vlakana i novim pragovima.

Upadljivi komplet novih točkova, poznat kao AC4 Flow Forming, takođe krasi ovu policijsku mašinu i poseduje crno/srebrne finiše. Ovi točkovi dolaze umotani u Hankook Ventus S1 evo 3 pneumatike, koji mere 255/35 napred i 265/35 pozadi kako bi pomogli da se ovaj električni model čvrsto zalepi za asfalt. Za zaokruživanje eksterijernih promena pored pomenute Polizei liverije zadužena su i policijska rotaciona svetla, koja je moguće pronaći i na regularnim patrolnim modelima.  

Nekoliko manjih zahvata odrađeno je u putničkoj kabini ovog i4 M50 modela, a oni uključuju ubacivanje aluminijumskih pedala, oslonca za nogu od istog materijala i poklopac za i-Drive kontroler.

U suštoj suprotnosti sa ostalim proizvodima kompanije AC Schnitzer, pogonski sklop policijskog i4 M50 automobila osto je potpuno nepromenjen. Zapravo, najznačajniju promenu na automobilu predstavlja oprema koja ga spušta bliže tlu za 20 mm napred i 25 mm pozadi.  

Radi podsećanja, važno je navesti da BMW i4 M50 model pokreće par električnih agregata koji kombinovano stvaraju 536 ks i 794 Nm obrtnog momenta. Ovaj električni model ubrzava do stotke iz mesta za oko 3,7 sekundi i poseduje prelazni opseg od 510 kilometara između dva punjenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group