Nemačka tjuning kuća Novitec predstavlja svoju ponudu za Maserati MC20 modele

Decenijama, nemačka kompanija Novitec je jedan od globalno najpoznatijih stručnjaka za oplemenjivanje najekskluzivnijih automobila na svetu.

Pored Ferrari, Lamborghini, McLaren i Tesla automobila, nemačka kompanija se fokusira na brend Maserati. Novitec kompanije otkrila je sada svoju najnoviju kreaciju i nudi ekskluzivne opcije za novi sportski automobil sa srednjim motorom Maserati MC20.

Njegove nadogradnje su brojne, a jedna od najznačajnijih je glasniji izduvni sistem obloženim finim čistim zlatom 999.

Standardni MC20 model ima motor povezan sa osmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom koji šalje snagu na zadnje točkove preko diferencijala sa ograničenim proklizavanjem. To omogućava automobilu da ubrza od 0-100 km/h za manje od 2,9 sekundi, pre nego što postigne maksimalnu brzinu od 325 km/h.

Ali, Novitec je automobil učinio još dinamičnijim, zahvaljujući dodavanju novog čiptjuninga, unapređenoj kontroli pritiska u motoru i, naravno, izduvnim gasovima visokog protoka. Kao savršenu dopunu, Novitec nudi precizno podešene izduvne sisteme visokih performansi u različitim verzijama. Sportski prigušivači omogućavaju da V6 slobodnije diše, istovremeno mu pružajući sportsku notu.

Novitec je takođe dao automobilu mnoštvo kozmetičkih poboljšanja kao što su veći točkovi od 20 inča napred i 21 inča pozadi. Tu je i novi prednji razdelnik i novi spojler pozadi, a svaka komponenta je napravljena od ugljeničnih vlakana. Osim toga, unutrašnjost se može prilagoditi na zahtev kupca sa bilo kojom kombinacijom boja koju mogu zamisliti, koristeći mešavinu alkantare i kožnih presvlaka za finiše.

Cena Novitec MC20 modela startuje sa 212.000 evra za osnovni model, ali ovo definitivno nije kraj svim mogućim opcijama specilanog prilagođavanja ove linije, tako da kupci imaju priliku da cifru svog ličnog modela podignu čak i do pola miliona evra.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group