Ne baš uspela modifikacija 1987 BMW 325i

Više slika

Više slika

Ko može da zaboravi osamdesete - deceniju koju su obeležili automobili...

 

BMW je tih godina lansirao ultimativni automobil tog vremena, E30 serije 3, koji je dugo bio statusni simbol, a i danas favorit mnogih zaljubljenika u automobile. 

Danas E30 primerci sa manulenim menjačem obično završavaju u rukama entuzijasta koji vole jednostavnost ovog automobila, kao i osećaj u vožnji. 

Nemačke kompanije kao što je Koenig, Folger i Rieger su dostigle svoje vrhunce kreirajući body kitove za ovaj model, sa detaljima koje su često kopirali sa drugih legendih iz tog doba, kao što je Ferrari Testarossa. 

Beli 1987 325i kabriolet koji je na prodaju na sajtu eBay, upravo sada, originalno dolazi sa sličnim detaljima. Originalno su na njemu bili bočni otvori za ventilaciju, ali vlasnik kaže da ih je uklonio, kao bi zadržao pravi "BMW M3 stil i izgled". Prodavac ne kaže koji body kit je ovde iskorišćen, ali stil branika upućuje da je u pitanju Folgerovo delo. 

Stavljene su nove gume 225/15 napred i 275/15 pozadi, a prodavac dodaje da je motor u solidnom stanju. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group