ND Miata - osvežavanje legendarne linije

Više slika

Više slika

Miata modeli kompanije Flyn, postali su centralne tačke tjuning brenda za sve one koji žele legendarni Mazda roadster u bržoj, boljoj verziji...

Pre kraja prethodne godine, kompanija je predstavila svoj ND MX-5 model sa superpunjenjem, koji nikako nije za potcenjivanje, ali je tek ND Miata model sa duplim turbo punjenjima uspeo da istakne sve mogućnosti ove tjuning kuće.

Kejt Taner iz kompanije Flyn, predstavio je njihov poslednji projekat postavivši nekoliko fotografija Miata modela na kome tjuner trenutno radi. Fotografije su postavljene na zvaničnoj strani obog brenda. Dvolitarski inline četvorocilindrični motor ND Miata modela dobio je Edelbrock superpunjenja i BRB turbopunjače. Sa fotografija, jasno je uvideti da novi sistem zauzima dosta prostora u kompaktnom motornom delu automobila.

Sudeći prema medijima, kompanija je preuzela identičan Miata RF pristup koji možete videti u našoj galeriji, koji je dobio isti turbinski tretman i nekoliko superpunjača.

Način na koji je kreirana ova kombinovana postavka turbo i superpunjača veoma je komplikovan. Oba sistema su postavljena na suprotnim stranama motora, a vazduh putuje iz turbina, ka duplom vazdušnom interkuleru, nakon čega ulazi u superpunjač, putuje kroz vazdušno vodeni interkuler pre nego što konačno stigne do motora.

Miata model kompanije Flyin poseduje dosta modifikacija sa spoljne strane takođe. Sa turbo verzijom tjunerovog sportskog modela motor razvija 248 ks, tako da je sva dodatna oprema dodata pokretačkom sklopu i karoseriji više nego dobrodošla. Kompletiranje radova na svim jedinicama za sada zadržavaju samo radovi na gorivnim sistemima automobila.

Tjuner nije obezbedio dodatne informacije o opremi za karoseriju, ali vlasnici će biti u mogućnosti da kupe sve potrebne delove kako bi dobili identične pakete kao ove prvobitno predstavljene na ovim prvim fotografijama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group