Nardo Grey BMW M3 - noćna mora Audija

Više slika

Više slika

Iako je F80 generaciji modela BMW M3 nedostajalo V8 motora sa unutrašnjim sagorevanjem koje su posedovali njeni prethodnici, ona je brža nego ikada i sa daleko lepšim dizajnom eksterijera.

Kao sa većinom automobila, određene boje mnogo bolje pristaju od ostalih na M3 modelima, a sada se susrećemo sa verovatno najboljom od njih, Nardo Grej.

Nardo Grey nijansa je verovatno poznatija Audi entuzijastima, ali jedan BMW i njegov vlasnik koji je član kluba kompanije poseduju M3 Competition Package ofarban ovom klasičnom nijansom tokom individualnog programa brenda, dok je konačni izgled u potpunosti neverovatan.

Iako neke od najtamnijih boja ponuđenih za M3 model kriju neke od najagresivnijih linija karoserije, Nardo Grey čini da se one ističu, posebno na delu u kome je smešten motor, gde se od haube istaknuto šire duž vrata.

Ispod boje, Competition Package pomaže da se ovaj M3 izdvaja od većine drugih. Ne samo da je ovaj paket dodataka i opreme doneo točkove slične onima na M4 GTS modelu, već takođe uključuje i pojačanje motora od 19 ks za konačnih 444 konja i smanjenje dužine sprinta od 0 do 100 za 0,1 sekundu. Competition Package takođe uključuje i brojne upravljačke dorade uključujući adaptivno M vešanje sa neobičnim oprugama, amortizerima i zaštitnim kavezom prilikom prevrtanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group