Najjači Golf GTI do sada

Posle skica koje su se pojavile prošle nedelje, VW je sada objavio i prve zvanične fotografije Golf GTI Clubsport modela, pred-proizvodnu studiju koja će debitovati na Wörthersee GTI događaju...

 

Clubsport je jubilarni model koji će krenuti u proizvodnju naredne godine, tačno kada bude 40 godina Golf GTI modela. Sa snagom od 261ks, VW Golf GTI Clubsport će se postaviti između Golf GTI Performance i Golf R modela. 

Model će predstaviti i boost funkciju koja može kratkotrajno da poveća snagu za 10%. 

Lako ćete ga prepoznati prema unikatnom eksterijeru i drastično promenjenom enterijeru, a modifikacije eksterijera obuhvataju kompletno nov prednji branik, detalje sa strane, novi krovni spojler i specijalno razvijen zadnji difuzor.

 VW kaže da su svi ovi elementi dizajnirani sa ciljem da bi se dodatno povećale performanse GTI modela, pa Clubsport uživa u daleko boljoj aerodinamičnosti, što ga čini "ekstremno stabilnim" pri velikim brzinama i omogućava "velike brzine u krivinama", prema VW-u. Za sada nema podataka o performansama, a VW će verovatno već sutra objaviti više detalja nakon predstavljanja automobila. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group