Najglasniji Bugatti Veyron na svetu

Royalty Exotic Cars kompanija odlučila je da na poznati Veyron model ugradi poseban izduvni sistem koji je povećao snagu, ali i zvuk ovog metalnog čudovišta...

Reč je o posebno dizajniranom titanijumskom izduvnom sistemu koji uspeva da omogući više konjskih snaga, već snažnom Bugatti motoru, ali i da proizvede gromoglasan zvuk koji se može meriti sa najsnažnijiom olujom.

Hjuston Krosta, vlasnik Royalty Exotic Cars kompanije, odlučio je da uradi ovu modifikaciju, jer je hteo da Bugatti pojača za 10-15%, a to je upravo ovaj auspuh omogućio. Nakon testova, utvrđeno je da Veyron sada poseduje  1076 KS, umesto fabričkih 897KS, što je velika razlika. Krosta kaže da je sada 8.0 litarski W16 turo motor prosto neverovatan i da stvara ubrzanje koje nikada nije osetio u svom životu.

Ipak ,on tvrdi da je veći utisak ostavio sam zvuk autombila koji je sada duplo jači i koji verovatno čini da ovo bude najglasniji Veyron na planeti. Krosta je podelio klip na YouTube kanalu kompanije Royalty Exotic Cars, pa zato poslušajte kako se čuje Bugatti koji je dobio novu izduvnu granu i koji sada ide brzo kao munja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group