Najbrutalniji Alfa Romeo 4C model do sada

Više slika

Više slika

Ono što videte u našoj galeriji predstavlja poslednju kreaciju italijanskog brenda znanog kao Mole Automobile i dolazi u vidu Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001 modela...

Baziran na šasiji regularnog modela 4C, ovaj unikatni automobil poseduje veoma lepu karoseriju koja se uklapa sa poslednjim dizajnerskim pravcem kompanije Alfa Romeo i evocira na daleko moćnije superautomobile, sa linijama vezanim za takve modele i zadnjim delom koji podseća na Zagato linije. Sudeći prema fotografijama, Mole Costruzione Artigianale 001 izgleda kao daleko šira i opasnija varijanta Alfa Romeo 4C automobila. Ovaj model poseduje nedvosmislenu pojavu na putu i predstavlja pravu poslasticu za oči u vidu svih uspešnih Alfa Romeo sportskih modela srednjeg motora.

Mole takođe poseduje i redizajniran enterijer kao i poslednje unikatne karakteristike, kao što je kontrolna tabla prekrivena kožom i plastikom, HVAC kontrolama i ventilacionim otvorima, koji su sada kreirani od aluminijuma. Ova radionica, takođe je kreirala uklapajuća sedišta, jer je ovo ipak italijanska kompanija i ona moraju biti koordinisana sa svim vašim kompnentama automobila u svakom momentu, naravno.

Za sada i dalje nismo sigurni koji su tačno tehnički detalji vezani za ovaj Mole Costruzione Artigianale 001 automobil, ali poznato nam je da korisni turbo motor Alfa Romeo 4C modela, zapremine 1,8 litara i sa četiri cilindra, koji je dobar za 237 ks i 349 Nm obrtnog momenta. Ovo je sasvim dovoljno kako bi regularni model bio katapultiran do stotke iz mesta za 4,1 sekund i razvio maksimalnu brzinu od 257 km/h.

Unikatni Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001 biće prvi put javno predstavljen ovog juna na Salone Auto Torino događaju u Italiji, a o svemu što je za sada ostalo nepoznanica, kompanija koja ga je kreirala, obavestiće nas u dogledno vreme.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group