Najbrutalnije tjunirani Toyota GT 86 na svetu

Pojedine veoma diskutabilne modifikacije izvršene su na Toyota GT 86, Scion FR-S i Subaru BRZ modelima tokom dugog niza godina, ali ovaj poslednji primerak verovatno predstavlja najbrutalnije modifikovani model na koji je moguće naići do današnjeg dana...

Ovaj posebni FR-S nalazi se u svojoj trenutnoj formi tokom pet godinam, ali je tek nedavno otrkiven kopanjem po reditu, pre nego što je isplivao i zvanični video u kome možemo videti ovaj sportski automobil na youtube platformi. Vlasnik ovog automobila očigledno je želeo da učini da se njegov automobil ističe u gomili i pogoduje glavnoj ulozi Fast and Furious filmova iz dvehiljaditih godina.

Za početak, bitno je napomenuti da je ovaj FR-S ponovo ofarban u svetlu nijansu žute boje i opremljen bizarnim delovima koji izgledaju kao da je podignut direktno sa police vlasnikove omiljene prodavnice igračaka. Tu su ozbiljno napumpani prednji i zadnji rubovi točkova, prošireni pragovi, veliki prednji splinter, aerodinamički dodaci, posebni točkovi i zadnje krilo koje je bi bilo prikladno na trkački fokusiranoj mašini. FR-S poseduje lamele na zadnjim bočnim prozorima i zadnjem vetrobranskom staklu, a tu su čak i prominentni krovni usisnici vazduha. Međutim, ono što najviše privlači pažnju na ovom modelu jesu makaze vrata u Lamborghini stilu.

Ektenzivne promene kreirane su ispod haube takođe, iako je veoma teško saznati koji su tačno delovi korišćeni i da li su oni ugrađeni čisto iz estetskih razloga, ali ukoliko bi želeli da nagađamo, rekli bismo da se najverovatnije radi o čistoj šminci. Eksterijerne promene finiširane su obiljem plavih delova i hromiranih akcenata.

Modifikacije se nastavljaju u putničkoj kabini FR-S modela, u kojoj se nalazi velika nitro boca, za koju opet ne možemo reći da li je prava ili nije, trkačka sedišta, obilje ekrana i novi audio sistem, dok se u gepeku nalaze novi zvučnici i pojačala.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group