Mopar spremio šest koncept modela

Pre nekoliko dana FCA je prikazao Dodge, Chrysler, Jeep i RAM modele pre debitovanja na SEMA sajmu, a sada možete da vidite detaljnije šta novo donese...

 

Ako vas interesuje personalizacija automobila, onda je SEMA pravo mesto za vas. Ovde aftermarket kompanije i specijalisti predstavljaju svoje najekstreminije kreacije. 

Chrysler nije propustio priliku da prikaže šta može da uradi sa svojim Mopar brendom, pa su spremili tri Dodge modela, dva RAMa, Jeep i jedan minivan. 

Poslednji je Chrysler Pacifica Cadence koji koristi čak 100 dodatnih delova iz Mopara. Napravljen je za aktivni stil života, pa dolazi sa Stow n Go paktregerom, pa čak i delom za kućnog ljubimca. Spolja, tu je specijalna Mopar folija, kao i felne od 20 inča. 

RAM ProMaster Pit Stop i Macho Power Wagon su oba napravljena kao vozila za avanturiste. Iz Jeep-a stiže Wrangler TJ, sa detaljima sa 1966 Jeep Wrangler CJ Tuxedo Park, kao i novim Wrangler JK elementima. 

Tu je i Dodge Shakedown Challenger i Durango Shaker, dva vozila gde je samo snaga bitna. Challenger je klasik iz 1971. godine koji je unapređen sa Mopar delovima. Dolazi sa 485ks HEMI V8 motorm, koji je povezan na Viper Tremec T6060 šestostepeni prenos, kao i posebni izduvni sistem i Brembo kočioni sistem. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group