Modna kuća HowDeep kreirala interesantnu liveriju za dosadni MK4 GTI

VW Golf MK4 GTI neće biti zapamćen kao najuzbudljiviji kompakt svoje ere, ali je jedan nemački modni brend imena HowDeep uspeo da, zahvaljujući liveriji nalik crtanim filmovima, od jednog primerka napravi istaknuto umetničko delo na četiri točka...

Ovaj posebni Golf kreiran je kako bi se promovisala nova kolekcija kuće HowDeep i čitava karoserija mu je ofarbana plavo/zelenom nijansom, a zatim je presvučen grafikama koje svoju inspiraciju duguju stripovima. Ovi detalji dizajnirani su kako bi odavali izgled poteza četkice, prateći dinamičke i zatvorene linije nemačkog automobila.

Na prvi pogled, moguće je pomisliti da se ovde radi o dodatom efektu stripa na fotografijama i snimcima, zbog brojnih linija koje ovom Golf modelu pružaju izgled kretanja pri velikim brzinama, čak i kada je parkiran, kreirajući interesantnu optičku iluziju.

Za finiširajuće detajle tim je odabrao novi komplet Rotiform aluminijumskih točkova velikog obima, sa specijalnim ratkapnama ofarbanim u istom maniru i akcentovanim crnim detaljima kako bi se slagale sa zatamnjenim farovima. GTI je takođe opremljen i posebnim vazdušnim vešanjem sa opcijom podešavanja visine, koje u potpunosti objašnjava dosta niži stav automobila na fotografijama. Nije poznato da li je kompanija HowDeep radila bilo šta na motoru ovog VW Golf MK4 GTI modela, ali možemo navesti da njegova najmoćnija verzija iz fabrike stiže sa 1,8 litara velikim četvorocilindričnim agregatom, dobrim za 177 ks.

VW Golf GTI model predstavljen je na 2022 Essen Motor Show sajmu automobila, koji je održan između trećeg i jedanaestog ovog meseca, dok u nastavku teksta možete videti čitav proces njegovog stvaranja u nizu zvaničnih snimaka, zajedno sa konačnim proizvodom koji je trenutno izložen u sedištu kompanije HowDeep u Esenu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group