Močvarno čudovište - Toyota Tacoma

Više slika

Više slika

Carlex Design, rkeator nekih od najboljih enterijera koji se mogu videdeti, je upravo u svom stilu završio prilagođavanje modela Nissan GT-R...

Oni su već veoma dobar izgled kabine tog modela pretvorili u nešto što može da se meri sa automobilima kao što je Pagani. Poslednja kreacija koja nam dolazi iz ove radioneice koja se bavi stilizovanjem automobila jeste Toyota Tacoma. Ovom džipu je urađena kompletna promena ličnog opisa, i kao što je očekivano unutar kabine ne postoji ništa čemu manjka neverovatnog izgleda.

Počevši od eksterijera, Carlex je učinio da Tacoma, već poprilično grubog izgleda, postane još robustnija dodavanjem stelt prednjih čekrka, proširivanjem rubova i reda LED svetiljki koji su smeštene iznad šoferšajbne. Svi hromirani delovi su zatamnjeni, dok su čelični točkovi opremljeni Cooper Discoverer STT Pro gumama koje izgledaju savršeno u prostranim rubovima zahvaljujući novom vešanju.

Sve što fali ovom modelu jeste komplet prilagođenih branika, ali kao što je uobičajeno sa kompanijom Carlex, centar pažnje je postavljen na samu kabinu automobila. Promene su toliko neverovatne da, kada bi vas stavili unutra vezanih očiju, prilikom skidanja poveza ne biste znali gde se nalazite. Vlasnici Tacoma modela bi verovatno prepoznali kontrolnu tablu, ali bi bili poprilično zbunjeni.

Sve je urađeno u močvarno zelenoj boji, a koža izgleda čvrsto kao aligatorova, dok se i nebo od alkantare slaže sa ovom nijansom. Regularna sedišta su ustupila mesto sportskim kadicama, a centralnu karakteristiku predstavljaju obrasci i šavovi na koži koji su takođe zeleni. Tabla i tapacirunzi na vratima su prekriveni istim materijalima, kao i ostatak sedišta.

Sportski volan je prekriven identičnom zelenom kožom sa crnim centralnim delom. Jedina mana ovog poteza jeste uklanjanje aerbeg upravljačkog sistema, ako imamo u vidu da je sigurnost ipak najvažnija. Sveukupno ova Tacoma predstavlja pravu bravuru, jer iako je, uglavnom, dobila samo enterijerna poboljšanja, sada izgleda propisno opasno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group