Moćni RS6 Avant model sa svetlo plavim enterijerom i 750 ks

Više slika

Više slika

Kada se radi o vozilima visokih performansi koja su luksuzna, praktična i zaista brza, veoma je teško pobediti Audi RS6 Avant...

Ovaj automobil godinama unazad predstavlja reper najbržih karavana za sve vlasnike, od kojih je jedan iz Katara odlučio da svoju jedinicu učini još poželjnijom.

Ovaj posebni RS6 Avant nalazi se u vlasništvu jutjubera Auditography koji konstantno izbacuje snimke nekih od najneverovatnijih modela nemačkog brenda koji postoje na planeti. Sa već obimno modifikovanim eksterijerom i agregatom svog RS6 modela, ovaj čovek je odlučio da usavrši i njegovu putničku kabinu, učini je unikatnom i pruži joj premijum izgled.

Nova putnička kabina poseduje italijansku alkantaru, italijanska slova, nemački kroj i osmišljen je od strane brenda Ozone Qatar. Čitav projekat startovao je sa sedištima koja su sada primarno obložena kožom svetloplave nijanse, ali poseduju akcente crne alkantare i specijalne natpise ‘RS6 1 of 1 Auditography’. Svetloplava koža nastavlja se na upravljaču, donjem delu kontrolne table, centralnoj konzoli, transmisionom tunelu, panelima vrata, šaltheblu i uzglavljima sedišta.

Brojne druge površine u novom enterijeru sada su obložene crnom alkantarom, uključujući ostatak panela na vratima, kontrolnu tablu, stubove i nebo. Brojni segmenti od ugljeničnih vlakana takođe su uključeni kako bi pružali savršene akcente, dok unikatni upravljač Carbon Cartel Co brenda poseduje šift svetla i mali displej sa digitalnim brzinomerom i obrtomrom.

Kao što smo već pomenuli, nije samo enterijer ono što ovaj RS6 Avant čini specijalnim, tu je naravno pre svih njegov četvorolitarski turbo V8 motor koji je modifikovan kako bi stvarao 750 ks i 949 Nm obrtnog momenta, obezbeđujući ubrzanje do stotke iz mesta za 2,91 i do dvesta za 10,89 sekundi. Ova jedinica poseduje i točkove ABT Sportsline brenda, zajedno sa RS6-R krovnim spojlerom, zadnjim branikom, prednjom lajsnom i zakrilcima napred nemačkog tjunera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group