MISHA Designs i Mercedes CLS

Ova kombinacija boja uopšte nije laka za uklapanje...

 

Takozvana Burgundy crvena je već viđena na dosta automobila i većinu bismo voleli da ne vidimo više nikada, a tu su i Bronze felne, koje mogu, ali uglavnom ne moraju, da budu dobitna kombinacija.

Ovo nije tipična Burgundy boja, barem prema saopštenju iz MISHA Designs. U pitanju je unikatni metalik finiš, pa iako nismo fanovi ove boje, moramo da priznamo da ovaj primerak izgleda dobro. 

CLS je postavljen na 22oinčne Savini "Black di Forza" BM9 felne koja imaju, ponovo unikatni, finiš u bronzanoj nijansi.

Ukoliko niste fan ove kombinacije boja, ono što je definitivno dobro na ovom automobilu je šestodelni kit koji je MISHA Designs postavio, a koji obuhvata prednji branik, detalje sa strane, otvore na haubi, spojler na gepeku, zadnji branik, difuzor...

Ako bismo ocenjivali samo kit, po nama je ovo jedan od najboljih radova koje smo imali prilike da vidimo, kada je u pitanju model Mercedes Benz CLS.

Sa druge strane Burgundy nas i dalje nije ubedio, a još manje u kombinaciji sa Bronze felnama. Takođe, felne nešto manje  dimenzije, 21, ili možda čak 20 inča bi izgledale bolje na ovom automobilu. 

Šta vi mislite?

O.:R

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group