Micubiši napravljen od 65.000 ogledala

Ruski mehaničari su se dokopali starog Micubiši Eklips modela, pa su odlučili da ga malo unaprede...

Treća generacija Micubiši eklips modela bila je veoma uspešna i popularna i ovaj mali auto pružao je odlične performanse i dizajn koji i dan danas prkosi vremenu. Ruska garaža pod nazivom Garage54, odlučila je da uradi tjuning kakav niko do sada nije video. Oni se nisu odlučili za skupocene farbe, masovne felne i spojlere, već su uzeli 65.000 malih ogledala koje su zalepili na karoseriju auta i tako ga potpuno transformisali.

Posle ove transformaicje, auto je postao poput srebrnog futurističnog vozila od kojeg se odbija svaki tračak svetlosti, što ga čini vrlo unikatnim i zanimljivim. Za ovaj posao, momcima iz garaže bilo je potebno samo 4 nedelje, što je izuzetno brzo za ovako komplikovan proces. Oni kažu da su uživali i da im je drago što su kreirali auto koji privlači pažnju svuda gde se pojavi.

Ipak, Rusi kažu da ovo vozilo nije baš bezbedno za noćnu vožnju, jer previše reflektuje svetlost i tako smeta vozačima koji dolaze autu u susret.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group