Mercedes X klasa pretvorena u pikap

Više slika

Više slika

Pickup Design kompanija pretvorila je SUV vozilo u Pikap verziju...

Mercedes-Benz X klasa koju vidite možda je upravo najintrigantniji redizajn koji smo ikada videli. Dolazi od Pickup Design-a i dobija mnoštvo modifikacija spolja i unutra.

Prvo što primetite je dvobojna šema karoserije koja čini da vozilo izlgeda vrlo privlačno. Telo X klase obojeno je sjajnom belom bojom, osim gornjeg dela tela koji ima nijansu smeđe boje. Preko spoljašnjosti vidljivo je mnoštvo drugih smeđih naglasaka, uključujući traku duž vrata koja vozilo označava kao „Yachting Edition“.

Sa zadnje strane, Pickup Design je „gepek“ obložio vrhunskim drvetom. Iznutra, ova X-klasa izgleda poput bilo koje druge. Za početak, tuning kom kompanija je stavila drvene naglaske na komandnu ploču i volan. Zatim su elementi poput podupirača sedišta, dugmeta za ručicu, ručne kočnice, središnje konzole i delova ploča vrata obloženi smeđom kožom. Ostale površine, poput gornje obloge vrata, gornje komandne table i rukohvata volana obložene su smeđom Alkantarom.

Naravno, najveća promena ogleda se u zadnjem delu vozila, gde je izbačen gepek i pretvoren u otvoreni pikap prostor koji se možđe koristiti za transport razlličitih stvari. Uz ovu X Klasu, takođe dobijate i smeđi prekrivač od kože kojim se pikap prostor može prekriti, ako želite da zaštitite stvari koje prevozite od kiše, prašine ili drugih stvari.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group