MERCEDES ML HOFELE-DESIGN

Nemačka tjuning kompanija Hofele-Design je provela neko vreme razvijajući svoj novi tjuning program za najnoviju generaciju Mercedes-ove M klase, a ishod je automobil sportskog i agresivnog temperamenta, koji sada nosi ime "Starcruiser GT 550".

Počećemo sa eksterijerom modela ML. Tjuning kompanija je razvila 14-delni širok bodi kit koji se odlikuje novim prednji branik sa velikim usisnicima vazduha, sa LED dnevnim svetlima, prednji i zadnjim dodacima blatobrana, bočnim spojlerima, zadnjim difuzorom novim izduvnim topovima, spojlerom na vratima prtljažnika i raznim trim komadima.

Aero paket se može zasebno kupiti za 6.500 € po srednjem kursu. Kupci mogu da kompletiraju izgled ovog automobila izborom "Reverso II" aluminijumskih felni koje dolaze u veličinama od 20 i 22-inča. 

Takođe, puno truda i pažnje se posvetilo prilagođavanju unutrašnjost, koja se može pohvaliti ručno prošivenim kožnim površinama u tri različite nijanse i ukrasnim šavovima koji pokrivaju sedišta, panele vrata, volan, prednja i zadnji naslon za ruke.

Kada su u pitanju performanse, komapnija Hofele-Design je napravila elektronski modul za spuštanje vazdušnog ogibljenja, pa je vozilo sada za 40mm niže pri brzinama do 80 km/h. Kada su u pitanju motori, nadogradnju su dobili samo dizel agregati koji su zaduženi za pogom verzija ML250 i ML350 Bluetec. Nema detalja koliko je povećana snaga verzije ML250cdi, ali zato znamo da je snaga verzije ML350cdi povećana sa 255KS i 620Nm na 308KS i 700Nm obrtnog momenta, što je rezultat za respekt.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group