Mercedes idealan za srebrnog jahača


Prililčno često vam predstavljamo renderinge različitih tipova superautomobila ili terenaca koji bi pogodovali određenim superherojima...

Očigledno je da ne morat dodati dlaku ili velike kandže na Audi R8 ili velike pipke na model Toyota Mirai kako bi vas oni podsećali na nekoga kao što su Vulverin ili Akvamen.

Korišćenje karoserijskih panela je daleko lakži princip i može biti ostvareno u stvarnom životu, baš kao na primerima kompanije WrapStyle, koja je svoje modele ukrasila za Betmena, Spajdermena i Supermena.

A, šta je sa daleko pretencioznijim superherojem, pretencioznijim u smislu da mu je potreban neko drugi kako bi stovrio nešto u svojoj slici? Biće vam veoma teško da čujete kako neko poseduje solidnu majicu Srebrnog Jahača, a koamoli nešto drugo.

Sa svim ovim na umu, kompanija Brabus je tjunirala W213 Mercedes-Benz E-Class kako bi ga prilagodila celokupnom konceptu i srebrnom eksterijeru. Verovatno ne želite da se zateknete iza ovog modela u saobraćaju, ali ukoliko ste humanoid sa metalik kožom i moćima iz stripova, ovaj model vam može savršeno odgovarati.

Svakako, tu su i zatamnjeni prozori, štop svetla i crvena klešta kočnica, koji zajedno kompletiraju celokupan izgled.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group