Mercedes GLE Inferno: Ruska ekstravagancija

Više slika

Više slika

TopCar iz Rusije je trenutno jedina tjuning kompanija koja nudi komplet za preradu Mercedes-AMG GLE modela i to na zaista jedinstven način.

Na osnovu zahteva koje su dobili od jednog zahtevnog klijenta, ruska kompanija za tjuniranje TopCar odlučila se na drastične korake. Unutrašnjost Mercedes-AMG GLE modela je pretvorena u pravu verziju pakla. Svetlo crvene nijanse dominiraju unutrašnjosti automobila, dok poseban dodatak čine ekskluzivni elementi i detalji od najkvalitetnijih materijala.

Krokodilska koža, kvalitetno drvo i karbonski materijali - sve je izrađeno u svetlim crvenim bojama. Ruska kompanija je specijalizovana za porudžbine na osnovu želja klijenata, a projekat unutrašnjosti Mercedes-AMG GLE je za sada njihov najuspešniji. U ponudi klijentima stoje opcije izbora materijala od zlata do krokodilske kože, kao u ovom slučaju.

Način na koji TopCar promeni opis jednog automobila, nije moguće izvesti u zvaničnim radionicama Mercedesa, kao ni u ostalim konkurentskim tjuning kompanijama. Imajući tu činjenicu u vidu, mnogi klijenti TopCar-a ne žale za potrošenim novcem, jer dobijaju nešto zaista jedinstveno.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group