Klasični Mercedes 230 SL dobija poseban kožni enterijer

Više slika

Više slika

Bezvremeni dizajn Mercedes 230 SL modela, postao je favorit među kolekcionarima klasičnih automobila, koji su veoma često posebno pažljivi prilikom održavanja i restauriranja svojih voljenih modela...

Posmatrajući ovaj posebni primerak, međutim, koji nije dobio električni motor ili bilo šta drugo sličnog tipa, jednostavno je nemoguće reći da je posetio jednog od najrenomiranijih tjunera na svetu. Carlex Design predstavlja brend iza ovog projekta, zadužen za predivan izgled enterijera ovog klasičnog Mercedes modela. Tim ovog tjunera odgovorio je na sve zahteve vlasnika, koji je želeo nešto zaista posebno. Iz ovog razloga, ljudi kompanije izvukli su gotovo sve iz putničke kabine i dodali mu potpuno novi kožni dizajn.

Na gornjim i donjim delovima kontrolne table, sedišta, centralne konzole, naslona za ruke, vrata pa čak i patosnica, ovaj 230 SL Pagoda poseduje dosta dvobojnih kožnih segmenata. Enterijer ovog modela poseduje prednosti kožnih tapacirunga vrata i stubova, ali i besprekornog gepeka iza zadnjih sedišta.

Ostali radovi finiširani od strane kompanije Carlex uključuju kožni volan, štitnike od sunca i redizajnirane metalik akcente koji pružaju automobilu daleko više karaktera. Automobil je čak dobio i ličnu korpu za piknik u gepeku, pažljivo odvojenu u nečemu što deluje kao drveni sanduk umotan u kožu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group