McLaren predstavlja specijalni program prilagođavanja svojih novih modela

Kako bi sa stilom obeležila šezdeseti rođendan, kompanija McLaren svojim klijentima obezbedila je mogućnost personalizacije novonaručenih modela iz serijske proizvodnje...

Paket individualnih karakteristika na temu 60. godišnjice uključuje novi vizuelni sadržaj eksterijera i enterijera odajući počast istorijskom dostignuću McLaren „Triple Crown“. Ove opcije su postavljene da redefinišu luksuz i performanse za GT, Artura i potpuno novi superautomobil 750S.

McLaren putovanje do „Triple Crown“ prestižnog dostignuća u motosportu, trajalo je 21 godinu. Počelo je pobedom na Indijanapolisu 500 1974. godine, nakon čega je usledilo neverovatnih 15 pobeda na Velikoj nagradi Monaka, a kulminiralo je kultnim trijumfom 1995. na 24 sata Le Mana sa F1 GTR.

U znak sećanja na svaku pobedu, McLaren nudi tri izuzetne boje eksterijera u svojoj liniji drumskih automobila za serijsku proizvodnju. „Indy Orange“, „Monaco White“ i „Le Mans Grey“ odaju počast pobedničkim automobilima, spajajući tradiciju sa modernim štihom. Dodatak Triple Crown Stripes, ekskluzivno za modele 750S, dodaje prepoznatljiv pečat, sa McLaren Triple Crown logoom napred i pojedinačnim godinama pobede pozadi.

Kao dodatak vizuelnoj gozbi, McLaren predstavlja dve nove boje kočionih čeljusti povodom 60. godišnjice – Indy Blue i Le Mans Gold. Inspirisane Indijanapolisom 500 i legendarnim F1 GTR, ove boje su dostupne na modelima 750S, GT i Artura.

Za one koji se odluče za retrovizore od sjajnih karbonskih vlakana, logotip povodom 60. godišnjice „Speedy Kiwi“, u narandžastoj ili srebrnoj boji, može se primeniti na kućišta retrovizora. Ovaj kultni logo se ogleda na ploči posvećenoj posebno dizajniranoj za automobile opremljene opcijama za 60. godišnjicu.

Proslava se nastavlja i u enterijeru automobila nizom opcija. Oslikana središnja linija volana u narandžastoj boji, dizajnirana za automobile sa specificiranim volanom od karbonskih vlakana, dodaje lični pečat. Proširene ručice menjača od karbonskih vlakana ukrašene su prugama u bojama McLaren Triple Crown i upotpunjuju enterijer.

Svi automobili naručeni sa bilo kojom od novih opcija za 60. godišnjicu biće opremljeni prilagođenom aluminijumskom posvetnom pločom sa logom McLaren Orange 60, a svaki 750S naručen sa Triple Crown Stripes će imati ugraviranu ploču sa oznakom „1 od 60“.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group