Mcchip-DKR upumpava svežu krv u Aventador SV

Više slika

Više slika

Nije da mu je to zaista potrebno, ali je kompanija Mcchip-DKR odvela model Lamborghini Aventador S u teretanu.

Zahvaljujući softverskoj nagogradnji drugog nivoa, ali i zameni katalitičkih cevi, tjuning kuća Mcchip-DKR je već moćnom V12 motoru sa unutrašnjim sagorevanjem i 6,5 litara zapremine, pružila još veću moć.

Kao konačan rezultat je došla izlazna snaga od 781 ks i 731 Nm obrtnog momenta, što predstavlja dodatnih 41 ks i 41 Nm obrtnog momenta raspoređenih na sva četiri ugla italijanskog superautomobila. Ova nadogradnja motora ne poboljšava cifre ubrzanja, ali i šta vredi, kada standardna verzija modela Aventador SV dostiže 100 km/h za samo 2,8 sekundi.

Mcchip-DKR ne nudi nikakva vizuelna poboljšanja za italijanski superautomobil, ali postoji široko tržište na kome je moguće izabrati ih, u zavisnosti od budžeta i ličnog ukusa, a tu su brendovi kao što su Novitec, Wheelsandmore i Mansory, koji takođe imaju svoje lično mišljenje o tome kako bi Aventador SV trebalo da izgleda. Verovatno  svi delimo isto mišljenje da na ovom modelu ne treba apsolutno ništa menjati i bili bismo presrećni kada bi ga posedovali takvog kakav jeste. Savršen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group