Masivno tjunirani BMW E30 specijalne široke karoserije

Za svakog BMW čistunca, ovaj E30 3-Series model može predstavljati najgoru noćnu moru, ali za svakoga ko ume da ceni brutalno modifikovane automobile, on će definitivno biti zadivljujuć...

Ovaj model kreiran je u Južnoj Africi od strane tjuning brenda Ace Customs. Ekstenzivni rad na modifikaciji panela karoserije predstavlja glavnu tačku ovog modela, dok ovaj projekat uključuje i ugradnju većih prednjih i zadnjih rubova točkova, koji verovatno najviše ističu ovaj BMW na putevima.

Kompanija Ace Customs takođe je dodala i daleko uglađeniji spojler, bočne izduvne grane, specijalnu haubu i komplet Japan Racing točkova finiširanih u crnoj boji sa svetlo crvenim šrafovima. Automobil je prefarban u nijansu koja neodoljivo podseća na popularnu Nardo Grey boju kompanije Audi.

Ovaj ekstenzivni projekat nastavio se i u enterijeru putničke kabine, odakle je uklonjeno sve što nije preko potrebno, uključujući zadnja sedišta, panele vrata, standardni transmisioni tunel i kontrolnu tablu. Putnička kabina sada poseduje samo par trkačkih sedišta, specijalni menjač i sportski upravljač, digitalne merače, nekoliko prekidača i gotovo ništa drugo.

Na kraju, došao je red i na motor, a za ovaj projekat odabran je 1UZ Lexus V8 model, koji je dodanto poboljšan superpunjenjem. Ace Customs tvrdi da ova jedinica isporučuje oko 230 ks i prenosi ih na zadnju osovinu, a uprkos tome što ovo ne deluje kao mnogo, bitno je imati na umu da se ovde radi o veoma lakom automobilu. Na kraju, Ace Customs je specijalno modifikovao i vešanje ovog 3-Series modela, dodajući mu amortizere kompanije BC Racing.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group