Maserati Levante sa karbonskim elementima

Više slika

Više slika

Ovaj posebno prilagođeni paket sastoji se od oko osam dodatnih elemenata kreiranih od ugljeničnih vlakana...

Svaki od ovih komada kreiran je kako bi dodao nešto više sportskih detalja jednom od najdinamičnijih terenaca na svetu.

Bliži pogled na prednji deo vozila otkriva da ovaj Maserati poseduje redizanirane stranice prednjeg branika, produžene stranice spojlera i veći obim sveukupno. Ako pogledamo duž boka automobila možemo pimetiti promene na retrovizorima koji su sada kreirani od karbona takođe.

Što se tiče zadnjeg dela, kupci mogu dobiti spojler od ugljeničnih vlakana na poklopcu gepeka i zadnji difuzor i to je uglavnom sve.

Svi ovi karbonski akcenti upravo su dobili nešto proširenije pakete, koje italijanska kompanija planira da uključi prilikom lansiranja najnovije Levante linije, koje bi trebalo da se dogodi u bliskoj budućnosti, možda već i ove godine.

Novi paket će biti sastavljen od pune opreme za karoseriju, sa promenama na branicima, izduvnim granama i ostalim elementima. Dodatne modifikacije uključuju produžene opruge, ali za sada moramo ostati strpljivi, jer svi koji vole koncept ovog veoma agresivnog terenskog automobila, moraju znati da ga očekuju različite poslastice koje će doći od strane kompanija Mansory i Novitec.

Što se tiče performansi, najbolje što se može dobiti za model Levante ovih dana, bez ikakvih modifikacija, jeste 100 km/h za 5,2 sekunde i maksimalna brzina od 246 km/h, a sve ovo je moguće uz pomoć V6 benzinske jedinice sa 430 ks i tri litre zapremine.

Levante predstavlja potpuno nov model za ovu godinu i počeo je sa masovnom prodajom prošlog septembra. Pored svih poteškoća, rigoroznih testova i zaštinih mera, ova linija bila je nekoliko puta povlačena, što je uvek slučaj sa gotovo svim novim linijama velikih proizvođača. Sada je Maserati spreman za unapređenja ovog gotovo savršenog krosover terenca koji će svakako biti u centru pažnje brojnih tjunera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group