Mansory podiže performanse luksuznog Maybach GLS 600 modela na viši nivo

Mercedes-Maybach GLS 600 model predstavlja jedan od najluksuznijih SUV modela na planeti, ali je popularni tjuner, kompanija Mansory poželela da izvuče još više iz njega...

Mansory je razvio opremu za karoseriju kreiranu od ultra-laganih ugljeničnih vlakana. Ovi paneli poseduju standard ovog tjunera i uključuju redizajnirani prednji branik sa spliterom, široke rubove točkovoma, unikatne retrovizore i usavršeni zadnji branik kompletiran difuzorom, četiri izduvne grane, treće kočiono svetlo i krovni spojler.

Tjuner je takođe opremio ove modele LED dnevnim svetlima i pružio svojim kupcima opciju posedovanja prednje maske u crnoj boji ili finišima ugljeničnih vlakana. Hromirani bull bar je takođe dostupan, ukoliko ga neko poželi, zajedno sa ojačanim točlkovima koji mere 24×10 inča na sve četiri strane.

Za pokretanje standardnog Maybach GLS 600 modela zadužen je četvorolitarski V8 motor duplog turbo punjenja, koji razvija 550 ks i 538 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući paru novih turbo-punjača, tjuniranoj centralnoj jedinici i specijalno dizajniranom izduvnom sistemu sa katalitičkim konverterima visokih performansi, Mansory je uspeo da podigne snagu na 820 ks i 980 Nm obrtnog momenta. Ova snaga pomaže SUV modelu da dostigne stotku iz mesta za 4,4 sekunde i elektronski ograničenu maksimalnu brzinu od 300 km/h.

U enterijeru putničke kabine, za koji se bez preterivanja može reći da je potpuno savršen, kompanija Mansory tvrdi da je ipak sve presvukla novom kožom, ujedno uklapajući ovaj materijal sa upravljačem od ugljeničnih vlakana, različitim akcentima istog materijala i kožnim umecima sa 3D gravurama na sedištima i vratima, ali nažalost nije objavila ni jednu fotografiju redizajniranog enterijera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group