Manhart pretvorio BMW X7 u mračnog viteza

Samo dve nedelje nakon što je predstavio svoju zlatnuToyota Supru sa 550 konjskih snaga, nemački autotuner MANHART se ponovo vratio i ovoga puta unapredio jedan od najpopularnijih SUV vozila.

Nazvan X7 Dirt Edition, automobil dobija mat crnu spoljnu karoseriju sa vidljivim šrafovima. Ovakva karoserija stvara vizuelni utisak oklopnog vozila, pa deluje kao da je ovaj BMW potekao od tenka. Naravno, SUV takođe dobija niz performansnih unapređenja i tehnoloških nadogradnji koje omogućavaju vozačima da izvuku maksimum iz ove nemačke zveri.

Snaga sada dolazi od 4,4-litarskog Biturbo V8 motora koji prozivodi 650 konjskih snaga, što je 120 konjskih snaga više od fabričkog modela. Obrtni momenat je takođe povećan sa 750 Nm na 920 Nm, omogućavajući bolje prijanjanje na surovim terenima.

Vazdušno oslanjanje je podignuto za 40 mm, sa povećanim rastojanjem od tla, a zatim je upareno sa 20-inčnim točkovima Black Rhino koji na sebi imaju gume dimenzzija 305/50 R20.

Manhart nije otkrio cenu ovog lepotana, ali verujemo da cifra nije mala.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group