Manhart predstavlja svoju verziju BMW X6 modela

Više slika

Više slika

Nakon posete tjuning kući Manhart, ovaj BMW X6, dobio je ne toliko suptilne lične promene, a njegov vlasnik je shvatio da brend Carlex Design predstavlja glavnog konkurenta kada je vreme došlo za dizajniranje enterijera putničke kabine...

Na njegovu sreću, kompanija Carlex upravo to najbolje radi. Poljski tjuner je dobro poznat po presvlačenju putničkih kabina mekanim i skupim materijalima, dok takođe koristi i kontrastne šavove u različitim obrascima, kao njihov glavni sadržaj. Rezultat rada ovog brenda, često je potpuno spektakularan.

Iako je Manhar dodao neke svoje interesantne detalje enterijeru, oni se uglavnom, kao i uvek, svode na specijalno kreirane oznake, nekoliko umetaka tu i tamo, u suštini, ništa od preterano dramatičnog uticaja. Međutim, pre nego što se preselimo u putničku kabinu, vreme je da malo bolje proučimo sve ostalo što krasi ovaj moćni terenac.

Oprema za karoseriju ovog modela predstavlja deo MHX6 800 tune paketa kompanije Manhart, a njegovom vlasniku donosi redizajnirane branike, ventilacione otvore na haubi, specijalno prilagođen zadnji difuzor, spojler na poklopcu gepeka i bočne pragove, a veći deo ovih komponenti kreiran je od ugljeničnih vlakana, osim haube, koja je dobila samo nekoliko karbonskih umetaka.

U polju performansi, MHX6 800 paket donosi silno pojačanje nemačkom terencu i njegovom V8 motoru zapremine 4,4 litre, opremljenom sa dve turbine, podižući mu maksimalni izlaz na 823 ks i 1.110 Nm obrtnog momenta.

Što se tiče putničke kabine, ovaj automobil postao je dosta prostraniji i poseban, a kompanija Carlex dodala je obilje visokokvalitetnih materijala, od perforirane kože do alkantare, pa čak i karbona. U automobilu se nalazi dosta žutih kontrastnih šavova i detalja, dok se trake u istoj boji protežu preko zaštita od sunca, prateći linije sa spoljne strane.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group