MANHART predstavlja svoj brutalni Land Rover Defender sa 512 ks

Land Rover Defender stiže u nekoliko različitih varijacija, od 90 serije sa troje, preko 110 varijante sa petoro vrata, do 130 sedmoseda i potpuno opremljene V8 ponude nudeći još više između njih, ali za slavnog tjunera, kompaniju Manhart, to jednostavno nije dovoljno...

Kao rezultat ovog nezadovoljstva, Manhart predstavja Defender DP 500 model, tjuniranu verziju Defender P400 automobila, koja sada proizvodi masivnih 512 ks i 710 Nm obrtnog momenta u svom trolitarskom ravnom, turbo šestocilindričnom motoru.

Tjuner je ovo izveo pomoću remapiranja motora, dok je novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika kompanije Manhart, ispraćen opcionim finišima na granama kreiranim od ugljeničnih vlakana ili keramičkog sloja na zadnjem delu – zaduženim za evociranje izgleda izduvnih grana na Land Rover V8 Defender primercima – takođe doprinosi poboljšanju izlazne snage i donosi dosta dublji zvuk.

Pored toga, Manhart nudi i novu kočionu opremu kako bi na pravi način zaustavio veliku moć novog modela, dok su brojne modifikacije izvršene na eksterijeru i enterijeru kako bi se on izdvojio iz mase. Na primer, dodati su novi rubovi točkova, ispod kojih se nalaze masivni dvadesetčetvoroinčni Manhart Forged Line točkovi u sivoj boji.

Potpuno se uklapajući sa čitavom kompozicijom, napred se nalazi prefarbana crna maska hladnjaka, sa rezervnim točkom na zadnjim vratima i novim oznakama na zadnjem delu koje su zadužene za upotpunjavanje čitavog izgleda. Unutar putničke kabine, koža i alkantara pomešane su u dvotonskim i multiteksturnim kombinacijama, radi stvaranja interesantnog i unikatnog izgleda.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group