Manhart predstavio sportski BMW M4 od 700 KS

Nemačka tuning kompanija Manhart Performance upravo je predstavila modifikovanu verziju limitiranog BMW M4 DTM Champion Edition modela.

Napravljeno je samo 200 primeraka, i ne samo da Manhart MH4 GTR izgleda agresivnije, već je i znatno moćniji od svih prethodnih verzija.

U poređenju sa standardnim BMW-om M4, DTM Champion Edition sadrži niz promena na 3.0-litarskom motoru, uključujući sistem ubrizgavanja vode koji mu omogućava da proizvede 493 ks i 600 Nm obrtnog momenta.

Međutim, Manhart je bio nezadovoljan tim ciframa, pa je resetovao ECU sistem i ugradio novi hladnjak, dodao karbonske delove i izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Ovi modovi rezultiraju ukupnom izlaznom snagom od 700 ks i 980 Nm obrtnog momenta, što je znatno povećanje snage. Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom je takođe modifikovan.

Na kraju, kabina dobija modifikovani volan presvučen alkantarom i karbonskim vlaknima, Recaro sedišta sa trkačkim kadicama i karbonske obloge.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group