Manhart predstavio sportski BMW M4 od 700 KS

Više slika

Više slika

Nemačka tuning kompanija Manhart Performance upravo je predstavila modifikovanu verziju limitiranog BMW M4 DTM Champion Edition modela.

Napravljeno je samo 200 primeraka, i ne samo da Manhart MH4 GTR izgleda agresivnije, već je i znatno moćniji od svih prethodnih verzija.

U poređenju sa standardnim BMW-om M4, DTM Champion Edition sadrži niz promena na 3.0-litarskom motoru, uključujući sistem ubrizgavanja vode koji mu omogućava da proizvede 493 ks i 600 Nm obrtnog momenta.

Međutim, Manhart je bio nezadovoljan tim ciframa, pa je resetovao ECU sistem i ugradio novi hladnjak, dodao karbonske delove i izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Ovi modovi rezultiraju ukupnom izlaznom snagom od 700 ks i 980 Nm obrtnog momenta, što je znatno povećanje snage. Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom je takođe modifikovan.

Na kraju, kabina dobija modifikovani volan presvučen alkantarom i karbonskim vlaknima, Recaro sedišta sa trkačkim kadicama i karbonske obloge.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group