Manhart i BMW M255i = 400ks

BMW je izazvao veliku pažnju javnosti sa svojim M235i kupeom do te mere, da većina ljudi zaboravlja na kupe serije 4 i okreće se ovom modelu...


 

Uvek ima mesta za poboljšanja, pa je nemački Manhart Performance odlučio da se pozabavi ovim modelom i deo ove pažnje usmeri prema sebi. Model koji ćete videti će biti predstavljen na Tuning World Bodensee, od prvog do četvrtog maja, koji je vodeći nemački aftermarket događaj.

Manhart za sada nije objavio sve detalje, ali su izbacili jednu teaser fotografiju, kao i video svoje vizije modela M235i, kao i detalje koji kažu da je u pitanju turbo motor sa preko 400ks, što je značajno povećanje u odnosu na fabričkih 320 konjskih snaga, koliko ima u originalnom modelu.

Jedine kozmetičke promene koje mogu da se vide su detalji na prednjem braniku, kao i žute linije, koje čak izgledaju bolje nego fabrički detalji i daju seriji 2 agresivniji izgled zajedno sa novim aluminijumskim felnama.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group