Lumma CLR BMW X6 R dobija ljubičastu temu

Više slika

Više slika

Ruski tjuner TopCar Design, pokrenuo je kampanju transformisanja regularno belih BMW X6 automobila u nešto za šta se može, sa punim pravom, reći da je veoma posebno i kontraverzno...

Pored ugradnje punog paketa Lumma Design širokih panela karoserije, TopCar je automobil ofarbao u Amethyst ton, koji zapravo predstavlja tamnu i bogatu ljubičastu boju. Radi boljeg balansa, kompanija je dodala kontrastno žuta kočiona klešta i erbraš detalje, koji dodatno kompletiraju njegov izgled.

Ukoliko se ljubičasta i žuta boja ne slažu baš sa šemom vašeg omiljenog fudbalskog kluba, onda ova tema verovatno nije za vas, ali kada se radi o kontrastu, ove dve nijanse definitivno komplementiraju jedna drugoj. Što se tiče ostalih zavidnih karakteristika, tu su felne od 22 inča sa duplim krakovima, sportski izduvni sistem i Lumma Design oznake po celoj karoseriji automobila, pa čak i na zatvaračima točkova.

Eksterijer je takođe dobio i LED maglenke, dok je enterijer putničke kabine uglavnom istaknut Lumma kompletom aluminijumskih pedala, patosnicama, i matiranim finišima, zajedno sa ko zna koliko drugih modeifikacija koje ne možemo videti na slikama. Tjuner je dosta toga zadržao za sebe, ali to uopšte ne čudi, jer se ranije itekako uzdržavao od ovakvih projekata.

Pored dosta skromnih informacija o svemu što je dodato i promenjeno na automobilu, trenutno ne možemo sa sigurnošću tvrditi o kojoj se tačno varijanti X6 automobila radilo na početku projekta, ali sa potvrdom iz samog vrha tjuning kuće, stigla je i informacija o tome da će Lumma Desing za sve zainteresovane kupce podići snagu xDrive50i motora, sa standardnih 450 ks i 650 Nm obrtnog momenta, na moćnih 555 ks i 792 Nm obrtnog momenta, što će itekako ovom terencu pružiti dodatnu brutalnost i privući pažnju svih vlasnika popularne linije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group