Luksuzni dizajn kompanije Pininfarina

Više slika

Više slika

U susret predstojećem sajmu automobila u Ženevi, kompanija Pininfarina je objavila nekoliko fotografija svog H600 luksuznog automobila koji je kreiran za Hybrid Kinetic Group.

Dok su prve fotografije pokazivalje zadnji deo modela H600 i neku su ga čak povezivali sa Lincoln automobilima, druge otkrivaju prednji kraj koji se bez problema može uporediti sa EQ konceptom kompanije Mercedes Benz, pa čak i Maserati Levante. Bilo kako bilo, oba dela automobila izgledaju veoma elegantno na prvi pogled.

Još jedna slika koju možete videti uz ove jeste parcijalni snimak kontrolne table kojom dominira potpuno digitalni ekran, jedan za instrument panel, a drugi, koji je nalik stonom displeju, služi informativno zabavnom sistemu centralne konzole. Unutra se može nazreti dosta kože i nešto što izgleda kao drveni tapacirung vrata.

Pininfarina brend je otkrio veoma malo detalja o ovoj studiji, sa kratkom objavom da je to koncept luksuznog sedana potpuno nove energije, koja je ujedno elegantna i komforna, što je savršena kombinacija čistog dizajna i ekološki ispravne tehnologije.  

H600 će biti uparen sa drugim konceptima kompanije na predstojećem ženevskom sajmu, a naći će se pored Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo koji je razvijen u partnerstvu sa šampionom Formule 1 i Indi 500 takmičenja Emersonom Fitipaldijem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group