Ljuta zver - Mercedes-AMG GT S sa 613 ks

Više slika

Više slika

Za sada, Mercedes-AMG GT privukao je veliki broj tjunera koji su predstavili svoje modifikacije i opremili ovu liniju svim i svačim, od baznih modela, do vrhunskih GT R jedinica...

Model koji vidite kreiran je od strane tima Creative Bespoke, tjunera baziranom u Arizoni, koji je podigao njegovu izlaznu snagu za 100 konja i 136 Nm obrtnog momenta.

Kao rezultat, tjuneri su pored ECU čipovanja dodali i specijalni izduvni sistem, tako da je jedinica sada dobra za 613 ks i 807 Nm obrtnog momenta, što je čini moćnijim od regularnog, fabričkog GT R modela koji dolazi sa 585 ks i 700 Nm obrtnog momenta.

Za sada ne posedujemo bilo kakve informacije o njegovim performansama, ali najverovatnije možemo očekivati nekoliko desetinki manje prilikom ubrzanja do stotke, u poređenju sa 3.8, koliko je potrebno fabričkom automobilu.

Proveravanje motora ovog modela ne zahteva podizanje haube, jer se tu nalazi stakleni segment koji omogućuje vozaču, ali i svakom prolazniku, da uživa u pogledu na moćni V8.

Creative Bespoke GT S, takođe je opremljen sa novom opremom za karoseriju. Nazvana Dubbed Darwin Pro GTR ova linija proizvoda uključuje nove branike na obe strane, novu masku hladnjaka, bočne pragove i veliko repno krilo pozadi. Svi delovi su kreirani od ugljeničnih vlakana i za njih tjuner tvrdi kako dodatno popravljaju silu potiska automobila.

Ovaj GT S opremljen je sa ADV.1 točkovima, dobrim za 10X20 napred i 12X20 inča pozadi, a dodatno poseduju i polirane mat braon finiše i izložene titanijumske opcije komponenti. Komplet H&R sportskih opruga spustilo je visinu automobila i osiguralo da pomenuti točkovi potpuno popune svoje rubove .

Konačno, Mercedes-AMG GT S dobio je Ceramic Pro korekciju i sloj laka na karoseriji, što je omogućilo da originalni Designo Hyacinth Red Metallic ton sija u punoj slavi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group