Ljubičasti McLaren 720S - Svemirski brod namenjen ulicama

Kompanija 1016 Industries u svojoj ponudi ima brojne dodatke za McLaren 720S modele i nedavno je predstavila svoju poslednju kreaciju...

Ovaj posebni 720S opremljen je punom selekcijom panela od ugljeničnih vlakana tjuning kuće 1016 Industries, namenjenih potpunoj transformaciji izgleda britanskog superautomobila srednjeg motora. On je takođe finiširan predivnom nijansom ljubičaste boje, koja na savršen način akcentuje linije karoserije i pruža izvanredan kontrast raznim delovima kreiranim od izloženog karbona.

Oprema za karoseriju ovog tjunera donosi novi branik i prednji spliter, kompleiran velikim zakrilcima od ugljeničnih vlakana sa svake strane. Tu je i nova hauba koja još više doprinosi agresivnom izgledu automobila, dok su sve ostale modifikacije kreirane na bočnim delovima i uključuju masivnije rubove i nove karbonske pragove. Nešto širi zadnji rubovi točkova takođe poseduju i nove usisnike vazduha.

Zatim, tu su točkovi, kompletirani felnama sa crnim krakovima, crvenim centralnim zaključavanjem i obodima od ugljeničnih vlakana, koji omogućuju bolju aeordinamičnost i dodaju unikatne detalje 720S modela. Za kompletiranje modifikacija zadužen je poklopac motora od ugljeničnih vlakana i karbonsko krilo na zadnjoj strani, zajedno sa difuzorom kreiranim od istog materijala. Narandžaste McLaren oznake takođe pružaju izvanredan akcenat, koji se predivno ističe na ljubičastoj karoseriji.

Ljubičasti McLaren 720S sa svim modifikacijama kompanije 1016 Industries košta oko 550.000 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group