Lister LFT-C – najsnažniji kabriolet na svetu

Više slika

Više slika

Kompanija Lister predstavila je svoje novo vozilo i oduševila sve auto zaluđenike...

Ovaj prelepi auotomobil je zapravo unapređena verzija Jaguar F-Type modela koji dolazi sa potpuno novom opremom i dodacima koji čine da ovo bude pravi superautomobil. Reč je o ultra ograničenom izdanju i samo 10 primeraka ovih automobila će biti napravljeno, tako da će samo najbogatiji i oni sa najjačim vezama uspeti da ga se dočepaju.

Ovo je trenutno najsnažniji kabriolet na svetu, jer poseduje motor koji razvija 666 konjskih snaga. Brzinu od 0 do 100 km/h postiže za nešto više od 3 sekunde, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 330 km/h.

Iako je reč o ograničenom modelu, cena ovog auta neće biti ekstremno visoka i jedan ovako unapređeni model će koštati 175.396$, što je dosta jeftinije od velike većine današnjih super automobila. Lister kompanija želela je da omogući „pristupačan“ sportski automobil bogatašima i da im tako pruži ultimativnu igračku u kojoj će svakodnevno uživati.

Nećemo vas mnogo daviti opisima automobila, već ćemo vam pokazati fotografije i pustiti vas da sami ocenite njegov dizajn.

Uživajte!

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group