Lexus LFA savršene karoserije


Kao što je sigurno da će se zemlja i sutra okretati oko sunca, svi znaju da model Lexus LFA nikada neće biti opremljen širokom karoserijom brenda RWB.

Za početak, japanska tjuning kompnija se bavi isključivo modifikovanjem modela Porsche i definitivno nikada nije prišla ni jednom visokocenjenom LFA automobilu. Drugo, LFA vlasnici bi morali biti van pameti kako bi se uplitali u vrednosti superautomobila ugrađujući mu opremu koja nije fabrička. Sa druge strane, kada sve ovo već imamo na umu, ovi renderinzi nam samo pokazuju koliko je to zapravo velika šteta i kako bi takav jedan automobil mogao dobro izgledati.

Kreiran od strane YasidDESIGN, ovaj LFA je opremljen kompletom masivnih komponenti, predjih i zadnjih rubova koji potpuno menjaju njegov izgled. Dodatno, veliki spliter je postavljen na prednji branik, dok su mali spojleri u obliku pačijeg repa ugrađeni na rubove zadnjih točkova. Komplet točkova dubokih felni finišira ovaj neobičan i veoma zanimljiv izgled.

Konačan rezultat je veoma teško ignorisati i definitivno bi se za njim na ulici svi okretali veoma često.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group