LEXUS LFA PUR WHEELS

Tojota zarađuje novac tako što prodaje modele Camry i Prius. Njihova Corola je Buba modernog doba, dosadna ali neophodna. Niko od njih nije očekivao da če da naprave superauto, ali su oni to ipak učinili. 

LFA projekat je počeo pre više od 10 godina, i na trenutke je izgledalo kao da se nikada neće ostvariti. To je bilo dok na mesto direktora nije došao Akio Tojoda. 

Za razliku od ostalih Toyota koje bi trebalo da su novčano pristupačne, ova mašina je napravljena od karbonskih vlakana i skuplja je od Ferrari 458 Italia. Takođe je i više eksluzivna, jer Lexus proizvodi samo 20 ovih automobila mesečno, i do kraja proizvodnje planira se da se napravi svega 500 komada. 

SR Auto Group tjuning kuća, je imala priliku da dođu do jednog od ovih ekskluzivnih automobila, proizvodni broj #22, na koji su dodali Design 4OUR DEPTH aluminijumske felne koje je proizvela kompanija PUR Wheels. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group