Lexus LC dobija novu opremu za karoseriju

Više slika

Više slika

Novi Lexus LC model poseduje veoma zanimljiv dizajn...

Međutim, vaše mišljenje o njemu može zavisiti uglavnom od očekivanja koja ste imali. Sudeći prema starom SC serijalu, sigurno da možemo primetiti određena poboljšanja. Mada, novi model nipošto nije naslednik LFA automobila.

Za sve kupce koji su se nadali jačoj ličnosti, tu je TRD serija koja uskače u pomoć, ali jedino u slučaju ako oni žive u Japanu. Toyota Racing Development nudi određene dodatke koji su došli pod zastavu LC Lexus modela, fokusirane na aerodinamičnu opremu za karoseriju, uključujući prednji branik, pragove, zadnji spojler i zadnji difuzor, koja je dizajnirana kako bi popravila aerodinamični balans kupea.

Komponente na novom modelu variraju od 800 $ koliko je potrebno izdvojiti za zadnji spojler, do 1.240 $ određenih za difuzor i biće dostupni u finišima kontrastne crne boje ili jednom od tri nijanse koje se uklapaju sa postojećim na karoseriji. Tu je takođe i komplet ojačanih alu felni od 21 inča, koje izgledaju suludo i zajedno sa gumama potpuno okupiraju prostor rubova radi boljeg i lakšeg skretanja u krivinama.

Na nesreću, ove komponente LFA automobila, dostupne su jedino na domaćem, japanskom tržištu. Ukoliko kompanija Lexus odluči da ponudi novu opremu svojih poslednjih modela na svetskom nivou, zaljubljenici u ovaj model moraće dobro da je potraže i odrede njihovu lokaciju.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group