Land Rover Discovery dobija tjuniranu seriju

Više slika

Više slika

Tjuning kuća Startech predstavila je ekskluzivne aksesoare za opseg potpuno novih Land Rover Discovery modela...

Ova posebna linija biće predstavljena na Frankfurt Motor Show sajmu automobila sledeće nedelje, a pored elegantnih eksterijernih delova, tu će biti specijalni točkovi od 22 inča i kvalitetni enterijerni finiši.

Počevši sa eksterijerom, na njemu možete primetiti novi prednji spliter sa podignutim bočnim delovima koji su dodati proizvodnim branicima, kao i dodatne komponente na zadnjem braniku u čijoj se centralnoj sekciji nalaze detalji u obliku difuzora. Tjuner tvrdi da ove dodatne komponente na zadnjoj strani mogu biti dodate svim modelima, čak i onim koji su opremljeni kukom za vuču.

Što se tiče 'Union Jack' dizajna na prednjem braniku, on predstavlja odavanje počasti britanskom poreklu modela Discovery mešajući ga sa dvoslojnom specijalnom šemom boja koja je posebno razvijana za ovogodišnji frankfurtški sajam automobila.

Produžena verzija Land Rover Discovery modela postavljena je na Monostar M točkove od 22 inča, kreirane sa estetikom duplih krakova felni i celokupnom konstrukcijom koja poseduje centralno zaključavanje. Ovi točkovi su opremljeni niskoprofilnim gumama kompanije Continental, koje mere 295/40 R22.

Za enterijer ovog terenskog modela, kompanija Startech takođe je pripremila nekoliko opsega aksesoara od nekoliko vrsta materijala korišćenih od kontrolne table, patosa i sedišta, do neba i tapacirunga vrata. Unutar putničke kabine nalaze se posebne metalne komponente, kao i gravirani logo modela i nekoliko pločica sa informacijama kompanije, na aluminijumskim pedalama, podnim obolgama i pragovima ispod vrata.

Naravno, ukoliko mušterije zatraže još više od svoje putničke kabine, brend Startec poseduje radionicu koja se bavi izradom tekstila, tako da mogu smisliti i nručiti svoje materijale u različitim bojama, dizajnerskim kombinacijama, nalik alkantari, drvetu ili karbonskim vlaknima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group