Land Rover Defender – Blackcomb Edition

Više slika

Više slika

Elegantan, ali i snažan...

Ova godina nam je donela široku paletu novih vozila, s tim da je potpuno nov Land Rover Defender jedan od najvažnijih, ali oni koji smatraju da je prethodna iteracija privlačnija, verovatno će ceniti najnoviju kreaciju koja nosi naziv Blackcomb.

Gradeći se na Defender 90 modelu, britanski SUV završen je u Zermatt Silver boji sa sjajnim crnim akcentima. Vozi se na 18-inčnim felnama od Savtooth-a koje leže na  terenskim gumama BF Goodrich. Karoserija je unapređena pomoću novih branika, LED farova i detalja koji čine da Defender bude moćniji, robusniji, ali i elegantniji.

Kada zavirite unutra i videćete mekanu crnu kožu na sedištima sa belim šavovima, crnom antilop kožom i Momo volanom. Merači su takođe novi, kao i sistem za zabavu koji je priključen na audio sistem zajedno sa pojačalom i vuferom. Prilagođeni Defender karakteriše daljinski start motora, ulazak bez ključa, Wi-Fi opcija, zadnja ventilaciona vrata, prednja dnevna svetla i nekoliko drugih funkcija. Prostor za utovar je upotpunjen sa dva sedišta koja su okrenuta prema napred i koja se mogu saviti kako bi se napravilo više prostora za teret.

Project Blackcomb pokreće Korvetin LS3 V8 6.2-litarski motor koji je uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem i razvija 565 konjskih snaga, što bi trebalo biti više nego dovoljno da se popnete na strmo brdo ali i da izazovete neki moderni sportski automobil na trkanje.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group