Lamborghini Murcielago sa zadnjim vučom pali gume bez ikakvih problema


Lamborghini Murcielago nekada je predstavljao samu srž itallijanskog brenda i njegovog poslovanja tokom prethodne decenije...

Od 2001. do 2010. godine, nešto više od 4.000 jedinica sišlo je sa pokretne trake ovog proizvođača, nakon čega je slavni automobil zamenjen linijom Aventador. Iako je sada pomalo "prevaziđen", Murcielago je i dalje glavna atrakcija gde god da se pojavi, uglavnom zahvaljujući svom brutalnom izgledu i V12 mašini sa unutrašnjim sagorevanjem.

Čak i sa ovakvom vrstom superautomobila, određeni vlasnici se opredeljuju za tjuniranje radije nego njihovo zadržavanje u fabričkoj formi, a ovaj posebni Murcielago koji vam predstavljamo izvanredan je primer toga.

Nadalje restilizovan i modifikovan od strane kompanije ADV.1 Wheels, automobil je dobio komplet novih felni, 8.5×19 i 13×20 veličine, napre/nazad, iz sada već prekinute, Deep Concave CS Series linije. Točkovi poseduju metalik i mat crne kombinacije, sa 50/50 izloženim titanijumskim hardverom kao opcijom i dolaze opremljene Pirelli gumama.

Najimpresivniji tjuning zahvati zapravo nisu vidljivi, jer je Murcielago koji vidite konvertovan sa pogona na svim točkovima, u sportsku verziju zadnje vuče. Takođe je opremljen i izduvnim sistemom sa pravim granama, koje omogućuju još dublji ton njegove muzike kada se gas dobro pritisne.

Šlag na torti je definitivno šestostepeni manualni menjač, koji se nažalost, više ne nudi u modernim Lamborghini automobilima. Međutim, u slučaju ove moćne zveri, možemo jasno videti kako sve ove pogodnosti i karakteristike zajedno stvaraju izuzetan i poseban superautomobil, dok vam video koji sledi može pružiti bolji uvid u to. Sa druge strane, posebna mašina koja na njemu pali gume kao da su od papira, možda može pružiti kompaniji Lamborghini nekoliko fantastičnih ideja koje bi mogla upotrebiti u nekim od narednih modela, zašto da ne.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group